Behandlingar

Plasma lift

Metoden använder sig av en elektrod som producerar en mycket liten “Plasmablixt” som, utan att vidröra huden, hoppar från elektrodens spets till huden och låter hudens yta avdunsta. Dessa mikro-/millimetersmå avdunstningar gör huden tightare i området. Huden stimuleras av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen. Med denna metoden (plasmaljus) kan vi strama upp och jämna ut huden utan användning av filler, botox eller kirurgi. Elektroden berör inte huden och det utvecklas ingen form av ström eller värme på huden. Själva elektroden blir inte heller varm. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som består av intorkad hud. Dessa kommer att försvinna efter ca 5-7 dagar. Sår och ärr bildas inte eftersom behandlingen enbart påverkar hudens allra översta skikt och därmed lämnas hudens barriär oskadd. Behandlingen leder till en eliminering av hudens allra översta skikt varpå ett stramt nytt hudlager bildas.


Hållbarhet 

Hud-åtstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.


Vad är plasmapen?

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.


Användningsområden

Plasma Pen är den perfekta behandlingen för uppstramning av slapp hud, t.ex hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna. Den är även utmärkt för korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.


Fördelar mot kirurgi

 • Snabb läkning och återhämtning.
 • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
 • Hudkvalitén på det behandlade området stärks.
 • Plasmapennanär ett revolutionerande ansiktslyftnings-procedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.


Hur fungerar det?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt området. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden.


Snabb återhämtning

Du kan uppleva en viss mild rodnad, lätta domningar och skorpor över det behandlade området, men du kommer genast kunna återvända till arbetet. Efter två till tre dagar efter behandlingsområdets känsel normalt. Plasma Pen har de finaste inskruvningsproberna, den bästa leveransen av plasma och den mest exakta behandlingen så att konvalescens, återhämtning och resultat alla är bevisat.


Ögonlockslyft utan kirurgi

Detta är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud i både ansiktet och på resten av kroppen utan att lägga sig under en kniv!

Fördelarna är många jämfört med kirurgi. Man slipper bl.a. risker såsom; ärr, infektioner eller att ta bort för mycket hud.

Återhämtningen är snabb och du kan gå till jobbet dagen efter!

Behandlingen är helt ytlig, vilket betyder att man aldrig sticker hål eller jobbar inuti huden.

Med plasmapennan avger man en liten plasma-blixt i det översta hudlagret. Det som händer är att cellerna drar sig närmare varandra genom att överflödig vätska ångas ut ur huden. Då drar omedelbart huden sig samman och skapar en föryngrande effekt. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.


Användningsområden

 • Lyfta hängande ögonlock
 • Strama upp slapp hud (påsar) under ögonen
 • Korrigera fina linjer (kråksparkar) runt ögonen
 • Lyfta ögonbrynen
 • Korrigera djupa rynkor, t.ex i pannan (bekymmersrynkan bl.a.)
 • Korrigera ojämn hud, såsom bristningar, ärr, gropar och andra ojämnheter
 • Läpp-lyft - ett bra alternativ till injektioner om man vill ha ett naturligt resultat
 • Korrigera fina och djupa linjer runt munnen (t.ex röklinjer)
 • Korrigera slapp hud på kinderna och halsen (kalkonhäng och hamsterpåsar)
 • Avlägsna hudflikar, milier, pigmentfläckar (solfläckar) och andra skönhetsfläckar
 • Korrigera slapp hud på magen och runt naveln
 • Korrigera slapp hud på händerna och under armarna
 • Behandlingen kan också användas till att reducera oönskade tatueringar


Så här går en behandling till

Området som ska behandlas bedövas med kräm innan behandlingen.

Därefter “bränner” man med plasmapennan över området som ska behandlas.


Efter behandling

Direkt efter behandlingen syns det små brunaktiga prickar tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå beroende på område. Svullnaden som uppstår kan hålla i sig 2-5 dagar och kan dämpas med kylblock.


Behandlar man ögonen så kan man blir mer svullen.

Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar.
Man får då ej pilla på skorporna, utan man ska låta dem ramla bort av sig själva.

Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen.
Det är väldigt viktigt att skydda huden med hög solskyddsfaktor (spf 50) i 3 månader efter avslutad behandling. Fullt resultat syns efter 6 veckor.


Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultat efter en behandling med plasmapenna är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas.

Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle kan personer med ett stort behandlingsområde/mycket överflödig hud behöva fler än en behandling.


Många anser att en behandling räcker för att uppnå önskat resultat, men 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.


Hud-åtstramningen som uppnås är permanent. Huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt.

Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar för att bibehålla ett bra resultat.


Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden. Vi rekommenderar dig att boka in en konsultation för att få veta mer om vad microneedling kan göra för just dig och hur många behandlingar som kan krävas för att uppnå önskat resultat. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål.


Microneedling behandlar:

 • Ärrvävnad
 • Trött och glåmig hud
 • Pigmenteringar
 • Acne och överproduktion av talg
 • Linjer och rynkor
 • Solskadad hud

 

Hos REALfakes kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinen i denna behandling är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Om Microneedling

Vid en behandling med microneedling penetrerar tunna nålar av rostfritt stål det översta hudlagret upp till ett djup mellan 0,5 mm – 2 mm. Denna behandling triggar igång en reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ger en ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. Under behandlingen förstärks stimuleringen genom att aktiva ämnen slussas djupt ner i huden, vilket ökar den totala effekten av behandlingen. Som svar på stimuleringen reduceras synligheten av ärr, fina linjer och rynkor. Fram träder istället en jämnare och föryngrad hud full av lyster. Vi arbetar med manuell microneedling och anpassar behandlingen efter dina behov och ditt önskade resultat. Välkommen på en konsultation där vi går igenom vad microneedling kan göra för just dig och din hud.


Hur går behandlingen till?

Din certifierade behandlare väljer nållängd efter vad som ska behandlas och genomför sedan behandlingen genom att rulla det sterila nålverktyget över huden tills hela det önskade området är behandlat. Efter behandlingen med microneedling appliceras ett anpassat serum och/eller mask som lugnar och känns skön på huden. Efter en behandling med microneedling rekommenderar vi dig att använda solskydd för att undvika oönskad sidoeffekt med pigmentering.


Vad händer efter en behandling?

Efter en behandling med microneedling kan du få en tillfällig rodnad likt en solbränna. Ofta brukar denna reaktion avta efter 24-48 timmar. Du kan även uppleva huden som torr och stram efter en behandling med microneedling och huden kan fjälla något. Vid enstaka tillfällen kan en lättare blödning uppstå vilken kan leda till tunna små sårskorpor som du inte bör klia på eller riva av. För att säkerställa bästa möjliga läkning rekommenderar vi dig att använda oparfymerade och snälla hudvårdsprodukter dagarna efter behandling.


Gör det ont?

Vid ytlig behandling med microneedling brukar det kittlas eller rivas lite i huden. Vid en djupare behandling kan microneedlingen kännas lite mer smärtsam. Hur mycket behandlingen känns just på din hud beror dels på din smärttröskel men även hur djupt nålarna arbetar.


När kan jag inte behandlas med microneedling?

 • Om du har använt Roaccutan (isotretinoin) under de senaste 6 månaderna.
 • Om du har öppna sår, skärsår, eller skrubbsår på huden som ska behandlas.
 • Om du har någon form av hudinfektion, herpes eller aktiv acne på området som ska behandlas.

 

Resultat med Microneedling

Hur snabbt du får resultat med microneedling beror på vad du vill behandla och hur aktivt din hud arbetar. Processen av hudförnyelse på området där nålarna arbetat kan pågå under flera veckor och månader men resultat kan synas redan efter en vecka. Självklart går att komma på enstaka behandlingar för en boost och uppfräschat utseende men för bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3-6 behandlingar. Många får ett synligt resultat redan efter sin första microneedling medan andra ser varaktiga resultat efter 3-6 behandlingar. Under din konsultation går du och din klinikterapeut tillsammans igenom dina förväntningar och önskemål och du blir rekommenderad ett antal behandlingstillfällen som kan lämpa sig för att uppnå ditt önskade resultat.

 

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.                                                                                                                                                                                                                                                                    
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreanska tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumets effekt förstärks under två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.


BB Glow Treatment rekommenderas:

 • För alla åldrar
 • För olika hudnyanser
 • För torr, normal och blandad hud
 • För hud med pigmentering eller fräknar
 • Hud med akne
 • För grå och livlös hud
 • Åldersfläckar
 • Ojämn ton
 • Missfärgning (hypopigmentering)


Kontraindikationer mot BB Glow behandling:

 • Cancer
 • Nerver, vårtor, papillom i behandlingssområdet;
 • Blodkoagulationssjukdomar, blodsjukdomar;
 • Akuta infektionssjukdomar
 • Graviditet och amning
 • Akuta inflammatoriska processer
 • Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis)
 • Bildandet av hypertrofiska och keloida ärr
 • Inflammerad akne;
 • Öppna sår och brännskador
 • Epilepsi
 • Allergi mot komponenter
 • Feber
 • Med försiktighet vid diabetes och herpes.
 • Efter en BB Glow behandling skall man undvika kosmetiska- och/eller laserbehandlingar i en månad.
 • Har man redan gjort någon kosmetisk och/eller laserbehandling skall man inte göra en BB Glow behandling förrän efter två veckor.


Behandlingseffekt:

 • Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
 • Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
 • Stimulering av kollagenproduktion
 • Ökar hudens elasticitet
 • Ger näring och hydratisering
 • Föryngring, återfuktning och lyftning
 • Minskar antalet fina rynkor
 • Minskar porer
 • Förbättrar hudens naturliga skydd
 • Ökar jämn hudfärg
 • Berikar huden med antioxidanter
 • Neutraliserar fria radikaler


Om fördommar om BB Glow behandlig:

BB Glow behandling har inget att göra med proceduren "Camouflage" i kosmetisk pigmentering. Det här är två helt olika sorters behandlingar.

BB Glow behandling - utförd med Microneedling Pen och speciala mesoserum + BB serum. Tack vare de serum uppnås effekten av BB-kräm på huden, som inte tvättas bort, men bibehålls under lång tid.

Mesoserum införs i huden med hjälp av Microneedling Pen.

BB serum fördelas jämnt på alla ytor i ansiktet och på övre och nedre ögonlocken. Färg finns i 3 olika färgtoner.


Efter behandling:

 • Avstå från aktiv sol i 14 dagar
 • Den första dagen rekommenderas att inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel.
 • Det rekommenderas inte att besöka bastu, bassäng, solarium och idrotta under minst fem dagar
 • Använd solskyddsmedelFillerbehandlingar

Filler är en injektion av hyaluronsyra med lång hållbarhet och med inbyggd bedövning. Den fyller ut rynkor och tillför ökad volym i hud och läppar samt bevarar hudens ungdomlighet.

Den inbyggda bedövningen gör behandlingen extra skonsam och behaglig. 

Hur går behandlingen till?

Filler som tex juvederm, revolax injiceras under huden för att "lyfta" upp vecket eller rynkan. En filler behandling är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar.Fillern injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingen tar cirka: 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Total behandlingstid med konsultation och information om behandlingen beräknas till ca 30 - 40 min.


Hur länge håller effekten?

En filler behandling håller cirka 6 -18 månader, förutom i läppar där hållbarheten är något kortare.

 

Gör det ont?

Nej. Fillern har inbyggd bedövning för en extra skonsam och behaglig behandling. Dessutom får du bedövning på det område som ska behandlas.


Säkerhet

Inga bestående biverkningar har rapporterats. Sekundära effekter av injektionen Rodnad, svullnad och blånad, frekvens lägre 1 fall på 10 000. De sekundära effekterna uppkom inom ett par dagar efter injektionen och försvann i 80% av fallen på några dagar och 100% av fallen på ett par veckor. Inga andra sidoeffekter är rapporterade.


Är det farligt?

Nej, det är säkra produkter och har mycket fina skönhetsrultat  och inga rapporterade bestående biverkningar.


Vilka områden kan behandlas:

 •   Kindben
 •   Pannrynkor
 •   Nasolabialveck
 •   Bekymmersrynkor 
 •   Mungipor
 •   Rökrynkor
 •   Käklinjer
 •   Förstärkning av läppkontur, Ökning av läppvolymHyaluronpen - den nålfria fillern. Perfekt för dig som är rädd för nålar.

Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranshen. Vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar. Skillnaden med hyaluronpen och fillers med injektioner är att med Hyaluronpen kan vi använda max 27mg/g korslänkad fillers som går från epidermis till dermis, medans fillers med spruta kan använda högre koncentration HA ( hyaluronsyra) för tex. djupare penetration till djup dermis. 
Perfekt för dig som vill ha ett naturligt resultat och för dig som är nålrädd!

 

Med Hyaluronpen kan vi ge ökad volym för läppar, kinder, näskorrigering, rynkor och linjer med riktiga fillers.

Hållbarheten beror på typ av fillers som används de flesta håller 6-9 månader men bäst brukar vi säga 4 till 6 månader eftersom personer kan ha olika livstil och förutsättningar.

 

Fördelar med Hyaluronpen

 •  Icke-invasiv
 •  Ingen nålstick
 •  Lämnar inga permanenta ärr
 •  Smärtfritt
 •  Omedelbar effekt
 •  Kan använda korslänkade filler upptill 27mg/g
 •  Lång hållbarhet ca 6 månader

 

Hur många behandlingar behövs?

För volymfillers görs oftast en behandling,  vill man ha längre hållbarhet kan behandlingen upprepas efter ca 4 till 8 veckor därefter görs underhållsbehandlingar efter 6 månader.

 

Är metoden säker?

Ja, det är en säker metod som inte ger några bestående biverkningar

 

När ser man resultatet?

Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att fästa sig på plats.

 

Hur känns behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfritt och ingen bedövning behövs.


Vilka användningsområden kan man göra med hyaluronpen?

Mycket kan göras, fylla läppar, minska rynkor och linjer ,hudrevitalisering, näskorrigeringar mm.

Med Hyaluronpen kan vi ge ökad volym för läppar , rynkor och linjer med riktiga fillers.

 

Finns det några biverkningar och risker med behandlingen?

Eventuella normala och tillfälliga  biverkningar som kan hända är svullnad, blåmärke, rodnad och ödem i det behandlade områdetFramtidens antiage-behandling 

Infuzion med Hyalouron Pen är en ny behandlingsmetod där Cytocare (ett serum av hyaluronsyra berikad med 52 olika vitaminer och mineraler) förs in i huden med hjälp av tryckluft. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden.

Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor och fina linjer, förslappad och trött hud. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ungdomligare utseende.

Lashlift - The perfect lift

Häng med i den nya trenden!


Detta är den perfekta behandlingen för dig som vill vakna upp "sminkad" utan att behöva göra någonting på morgonen.CYTOCARE 532 Skinbooster (HA) - djup återfuktning

Med tiden förändras hudens egenskaper - kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk.

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyaluronsyra precis under hudytan återställer skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi.

 

Cytocare serum är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen. Cytocare är berikat med olika vitaminer och mineraler och är idag världsledande inom bl.a. mesoterapi och hudföryngring. Cytocare finns i över 80 länder och är kvalitetssäkrad samt CE medicinskt märkt.

 

Bevisad effekt av skinboosters:

 • Minskning av fina linjer & rynkor
 • Jämnare hudton
 • Maximal återfuktning och lyster
 • Vitaminer och antioxidanter skyddar hudcellerna från yttre och inre påverkan


*Hyaluronsyra (HA) är ett naturligt förekommande ämne som har en unik förmåga att binda vatten.

 

Behandling utan nål

Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor och fina linjer, förslappad och trött hud. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ungdomligare utseende. Allt detta utan nål eller injektion. Behandlingen är smidig, helt smärtfri och ger ett snabbt och direkt synbart resultat.

Skillnaden mellan fillers och Infuzion  med Hyaluron Pen är att du slipper nålstick, svullnad, rodnat och blåmärken som kan uppstår med traditionella fillersbehandlingar. Ytterliggare en fördel är att Infuzion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i huden.


Fyra olika zoner går att behandla:

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer

Vaxning

Att använda vax för hårborttagning har en tradition som går långt tillbaka i tiden, och är fortfarande en av de vanligaste och mest skonsamma metoder för dig som vill ha en len och hårfri hud.

Fördelarna med vaxning är många; det går snabbt, passar alla hårtyper och innebär väldigt liten risk för hudirritation och svullnad. Men bäst av allt, eftersom kroppshåren avlägsnas ända från roten, uppstår ingen stubb och du kan njuta i veckor av silkeslen hud.


Ett lashlift med vårt eget Svenska märke The Perfect Lift innebär att vi permanent böjer dina EGNA fransar samt vårdar dem med keratin och färgar dem svarta. Resultatet blir ett snyggt lyft utan mascara och håller i ca 6-12 veckor.

OBS!
Hållbarheten varierar från person till person beroende på hur fort dina naturliga fransar växer.


Lashlift är en teknik som ger en permanent börj på dina naturliga fransar. resultatet blir ett naturligt lyft som får dig att se piggare, vaknare och sminkad ut när du stiger ur sängen! Fransarna fortsätter att växa och du kommer långamt känna att effektern försvinner. 

Hållbarheten på en lashlift är ca 6-8 veckor beroende på din egen franscykel.

Direkt efter behandligen måste du hålla frasnarna torra i 24h och inte använda mascara, oljeprodukter eller krämer runt och på fransarna i 48h. Färgning av fransar och bryn

Dina fransar och ögonbryn framhäver dina ögon och är en stor del av ditt ansiktsuttryck. Med rätt färg och form ramas ditt ansikte in på ett vackert sätt och blicken öppnas upp. Självklart får du själv välja vilken färg du vill ha och jag plockar dina ögonbryn till en form som passar ditt unika ansikte.


Färgning ögonbryn samt formning

Vackert formade ögonbryn kan öppna upp ögonen och ge hela ditt ansikte ett piggare och yngre intryck. I strävan efter de perfekt formade ögonbrynen är det viktigaste inte att följa en skönhetstrend, utan att välja en form som passar din naturliga ansiktsform.


Många är rädda för att brynen skall bli för mörka eller för tunna, därför är vi extra noggranna med att välja färgnyans samt mäta ut formen på brynen tillsammans med dig som kund. När vi formar bryn använder vi oss av pincett eller vaxning. Vaxning är ofta att föredra eftersom det går snabbt och smidigt och de lite tunnare fjun, som ofta går av när man använder pincett, förvinner lätt. Du får ett renare resultat som dessutom blir ett bra underlag för makeup.


Fransfärgning

Kombinera gärna bryn och fransfärgning för att få maximal effekt. Fransfärgning görs med en skonsam färg speciellt anpassad för de lite skörare ögonfransarna. De allra flesta väljer en för dem lite mörkare och intensivare färgton för att få känslan av längre och mer kraftfulla fransar.


Populärt är att färga ögonfransarna till sommaren när strand och bad gör att vi gärna undviker mascara. Andra tycker att fransfärgning är ett bekvämt alternativ till mascara, året om. Intrycket blir nästan detsamma, alltså tätare, längre och mer markerade fransar.

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt.

Är håret för kort kan det inte vaxas bort och då kan jag inte garantera ett perfekt resultat.

Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.


Efter hårborttagning bör du undvika sol/solarium, kosmetiska produkter, bastu, klorerat vatten och varmt bad minst ett dygn.

Exfoliering av huden rekommenderas starkt: 1-3 ggr i veckan och dagen före vaxning


Första gången du gör en vaxning kan det göra ont, pga att håren är grova och sitter hårt i hårsäckarna. Gör du vaxning regelbundet kommer håren bli tunnare och inte sitta lika hårt därav känns det mindre. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4: e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta

 

Efter en hårborttagning så kan huden bli irriterad och svullen, och det kan göra lite ont. Om det är den första gången som man får en vaxning så kan man helt klart räkna med att huden blir lite öm efteråt, man kan även få som små finnar, hårsäcksinflammationer. Det är ingenting som är farligt utan lägger sig inom 72 timmar. Vi har även en hårväxthämmande och antiinflammatorisk ampull som du kan köpa med dig hem för att undvika hårsäcksinflammationer.

 

Du ska inte sola eller bada på 24 timmar efter din vaxning.

 


Naglar

REALfakes tar hand om naglarna helt efter dina önskemål. På salongn använder vi oss av Lilly Nails produkter. Vill man unna sig annat än längre naglar är en förstärkning ett uppskattat alternativ. Vi strävar efter att naglarna uppnår sin fulla styrka och potential samt skönhet!


För att få bästa resultat på dina naglar rekommenderar vi att du följer dessa skötselråd:

 • Använd inte naglarna som verktyg
 • Använd nagelolja, gärna 2ggr/dag, det ger näring och spänst åt både nagel och nagelband
 • Använd handskar när händerna utsätts för kemikalier tex. när du diskar
 • Boka regelbundna återbesök för att bibehålla dina naglar problemfria
 • 1 veckas garanti!