Behandlingar

Fillerbehandlingar

Juvéderm® Ultra är en injektion av hyaluronsyra med lång hållbarhet och med inbyggd bedövning. Den fyller ut rynkor och tillför ökad volym i hud och läppar samt bevarar hudens ungdomlighet.

Den inbyggda bedövningen gör behandlingen extra skonsam och behaglig. 

Hur går behandlingen till?

Juvéderm® injiceras under huden för att "lyfta" upp vecket eller rynkan. En Juvéderm® behandlingen är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Juvéderm® injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingen tar cirka: 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Total behandlingstid med konsultation och information om Juvéderm® beräknas till ca 30 - 40 min.


Vad innehåller Juvéderm®

Juvéderm® är bioteknologiska produkter som består av det naturliga ämnet hyaluronsyra som är en naturlig komponent i huden.


Hur länge håller effekten?

Juvéderm® behandling har en ovanligt lång hållbarhet i jämförelse med andra liknande produkter. Håller cirka 12 -18 månader, förutom i läppar där hållbarheten är något kortare.

 

Gör det ont?

Nej. Juvéderm har inbyggd bedövning för en extra skonsam och behaglig behandling.


Säkerhet

Inga bestående biverkningar har rapporterats. Sekundära effekter av injektionen Rodnad, svullnad och blånad, frekvens lägre 1 fall på 10 000. De sekundära effekterna uppkom inom ett par dagar efter injektionen och försvann i 80% av fallen på några dagar och 100% av fallen på ett par veckor. Inga andra sidoeffekter är rapporterade.


Är det farligt?

Nej, det är säkra produkter och har mycket fina skönhetsrultat  och inga rapporterade bestående biverkningar.

 

JUVÉDERM® ULTRA är en ny generation HA (hyaluronsyra) -fillers från Allergan  ett av världens främsta företag inom kirurgiska och icke-kirurgiska skönhetsprodukter.


Vilka områden kan behandlas med Juvéderm:

 •   Kindben
 •   Pannrynkor
 •   Nasolabialveck
 •   Bekymmersrynkor 
 •   Mungipor
 •   Rökrynkor
 •   Käklinjer
 •   Förstärkning av läppkontur, Ökning av läppvolym

EyeLash Curl


Eyelash Curl ger dig ett utseende som är häpnadsväckande, men naturligt. Fransarna för en fin böj som gör att ögonen ser större ut. Utseendet blir mer öppet och du är perfekt stylad dygnet runt.


 • Perfekt böj för alla franslängder
 • Håller upp till 6 veckor
 • För en ännu mer intensiv effekt, färga fransarna efter böjning. 

Naglar

REALfakes tar hand om naglarna helt efter dina önskemål. Vill man unna sig annat än längre naglar är en förstärkning eller manikyr ett uppskattat alternativ. Vi strävar efter att naglarna uppnår sin fulla styrka och potential samt skönhet!


För att få bästa resultat på dina naglar rekommenderar vi att du följer dessa skötselråd:

 • Använd inte naglarna som verktyg
 • Använd nagelolja, gärna 2ggr/dag, det ger näring och spänst åt både nagel och nagelband
 • Använd handskar när händerna utsätts för kemikalier tex. när du diskar
 • Boka regelbundna återbesök för att bibehålla dina naglar problemfria
 • 1 veckas garanti!

Plasma lift

Metoden använder sig av en elektrod som producerar en mycket liten “Plasmablixt” som, utan att vidröra huden, hoppar från elektrodens spets till huden och låter hudens yta avdunsta. Dessa mikro-/millimetersmå avdunstningar gör huden tightare i området. Huden stimuleras av impulserna som endast påverkar huden där det finns fukt. Om det inte finns någon fukt i huden så fungerar inte behandlingen. Med denna metoden (plasmaljus) kan vi strama upp och jämna ut huden utan användning av filler, botox eller kirurgi. Elektroden berör inte huden och det utvecklas ingen form av ström eller värme på huden. Själva elektroden blir inte heller varm. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som består av intorkad hud. Dessa kommer att försvinna efter ca 5-7 dagar. Sår och ärr bildas inte eftersom behandlingen enbart påverkar hudens allra översta skikt och därmed lämnas hudens barriär oskadd. Behandlingen leder till en eliminering av hudens allra översta skikt varpå ett stramt nytt hudlager bildas.


Hållbarhet 

Hud-åtstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.


Vad är plasmapen?

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.


Användningsområden

Plasma Pen är den perfekta behandlingen för uppstramning av slapp hud, t.ex hängande ögonlock, påsar under ögonen, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna. Den är även utmärkt för korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.


Fördelar mot kirurgi

 • Snabb läkning och återhämtning.
 • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
 • Hudkvalitén på det behandlade området stärks.
 • Plasmapennanär ett revolutionerande ansiktslyftnings-procedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.


Hur fungerar det?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt området. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden.


Snabb återhämtning

Du kan uppleva en viss mild rodnad, lätta domningar och skorpor över det behandlade området, men du kommer genast kunna återvända till arbetet. Efter två till tre dagar efter behandlingsområdets känsel normalt. Plasma Pen har de finaste inskruvningsproberna, den bästa leveransen av plasma och den mest exakta behandlingen så att konvalescens, återhämtning och resultat alla är bevisat.


Ögonlockslyft utan kirurgi

Detta är en revolutionerande elektrostatisk teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud i både ansiktet och på resten av kroppen utan att lägga sig under en kniv!

Fördelarna är många jämfört med kirurgi. Man slipper bl.a. risker såsom; ärr, infektioner eller att ta bort för mycket hud.

Återhämtningen är snabb och du kan gå till jobbet dagen efter!

Behandlingen är helt ytlig, vilket betyder att man aldrig sticker hål eller jobbar inuti huden.

Med plasmapennan avger man en liten plasma-blixt i det översta hudlagret. Det som händer är att cellerna drar sig närmare varandra genom att överflödig vätska ångas ut ur huden. Då drar omedelbart huden sig samman och skapar en föryngrande effekt. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.


Användningsområden

 • Lyfta hängande ögonlock
 • Strama upp slapp hud (påsar) under ögonen
 • Korrigera fina linjer (kråksparkar) runt ögonen
 • Lyfta ögonbrynen
 • Korrigera djupa rynkor, t.ex i pannan (bekymmersrynkan bl.a.)
 • Korrigera ojämn hud, såsom bristningar, ärr, gropar och andra ojämnheter
 • Läpp-lyft - ett bra alternativ till injektioner om man vill ha ett naturligt resultat
 • Korrigera fina och djupa linjer runt munnen (t.ex röklinjer)
 • Korrigera slapp hud på kinderna och halsen (kalkonhäng och hamsterpåsar)
 • Avlägsna hudflikar, milier, pigmentfläckar (solfläckar) och andra skönhetsfläckar
 • Korrigera slapp hud på magen och runt naveln
 • Korrigera slapp hud på händerna och under armarna
 • Behandlingen kan också användas till att reducera oönskade tatueringar


Så här går en behandling till

Området som ska behandlas bedövas med kräm innan behandlingen.

Därefter “bränner” man med plasmapennan över området som ska behandlas.


Efter behandling

Direkt efter behandlingen syns det små brunaktiga prickar tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå beroende på område. Svullnaden som uppstår kan hålla i sig 2-5 dagar och kan dämpas med kylblock.

Behandlar man ögonen så kan man blir mer svullen.

Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar.
Man får då ej pilla på skorporna, utan man ska låta dem ramla bort av sig själva.

Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen.
Det är väldigt viktigt att skydda huden med hög solskyddsfaktor (spf 50) i 3 månader efter avslutad behandling. Fullt resultat syns efter 6 veckor.


Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultat efter en behandling med plasmapenna är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas.

Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle kan personer med ett stort behandlingsområde/mycket överflödig hud behöva fler än en behandling.

Många anser att en behandling räcker för att uppnå önskat resultat, men 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.

Hud-åtstramningen som uppnås är permanent. Huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt.

Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar för att bibehålla ett bra resultat.


Vaxning

Att använda vax för hårborttagning har en tradition som går långt tillbaka i tiden, och är fortfarande en av de vanligaste och mest skonsamma metoder för dig som vill ha en len och hårfri hud. Fördelarna med vaxning är många; det går snabbt, passar alla hårtyper och innebär väldigt liten risk för hudirritation och svullnad. Men bäst av allt, eftersom kroppshåren avlägsnas ända från roten, uppstår ingen stubb och du kan njuta i veckor av silkeslen hud.
För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt.

Är håret för kort kan det inte vaxas bort och då kan jag inte garantera ett perfekt resultat.

Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu.


Vaxningen utförs med varmt elastiskt hårdvax eller rollervax och behandlingen avslutas med vårdande olja.


Efter hårborttagning bör du undvika sol/solarium, kosmetiska produkter, bastu, klorerat vatten och varmt bad minst ett dygn.

Exfoliering av huden rekommenderas starkt: 1-3 ggr i veckan och dagen före vaxning


Första gången du gör en vaxning kan det göra ont, pga att håren är grova och sitter hårt i hårsäckarna. Gör du vaxning regelbundet kommer håren bli tunnare och inte sitta lika hårt därav känns det mindre. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4: e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta

 

Efter en hårborttagning så kan huden bli irriterad och svullen, och det kan göra lite ont. Om det är den första gången som man får en vaxning så kan man helt klart räkna med att huden blir lite öm efteråt, man kan även få som små finnar, hårsäcksinflammationer. Det är ingenting som är farligt utan lägger sig inom 72 timmar. Vi har även en hårväxthämmande och antiinflammatorisk ampull som du kan köpa med dig hem för att undvika hårsäcksinflammationer.

 

Du ska inte sola eller bada på 24 timmar efter din vaxning.

 

Tillval: hårväxthämmande ampull 95:-

Färgning av fransar och bryn

Dina fransar och ögonbryn framhäver dina ögon och är en stor del av ditt ansiktsuttryck. Med rätt färg och form ramas ditt ansikte in på ett vackert sätt och blicken öppnas upp. Självklart får du själv välja vilken färg du vill ha och jag plockar dina ögonbryn till en form som passar ditt unika ansikte.


Färgning ögonbryn samt formning

Vackert formade ögonbryn kan öppna upp ögonen och ge hela ditt ansikte ett piggare och yngre intryck. I strävan efter de perfekt formade ögonbrynen är det viktigaste inte att följa en skönhetstrend, utan att välja en form som passar din naturliga ansiktsform.


Många är rädda för att brynen skall bli för mörka eller för tunna, därför är vi extra noggranna med att välja färgnyans samt mäta ut formen på brynen tillsammans med dig som kund. När vi formar bryn använder vi oss av pincett eller vaxning. Vaxning är ofta att föredra eftersom det går snabbt och smidigt och de lite tunnare fjun, som ofta går av när man använder pincett, förvinner lätt. Du får ett renare resultat som dessutom blir ett bra underlag för makeup.


Vid vaxning börjar vi alltid med att skydda huden med ett tunt lager av puder. Därefter appliceras ett lågtempererat vax som är milt och skonsamt för den tunna huden ovanför ögonen. Varje behandling avslutas med att vi lägger en lugnande kräm på det behandlade området.


Fransfärgning

Kombinera gärna bryn och fransfärgning för att få maximal effekt. Fransfärgning görs med en skonsam färg speciellt anpassad för de lite skörare ögonfransarna. De allra flesta väljer en för dem lite mörkare och intensivare färgton för att få känslan av längre och mer kraftfulla fransar.


Populärt är att färga ögonfransarna till sommaren när strand och bad gör att vi gärna undviker mascara. Andra tycker att fransfärgning är ett bekvämt alternativ till mascara, året om. Intrycket blir nästan detsamma, alltså tätare, längre och mer markerade fransar.

Öronhåltagning

   Tele 0723-948044